Logitude Cost breakdown

Een goed overzicht van het resultaat per klant is sterk afhankelijk van een goede registratie van uw inkoop en verkoop facturen. Als kosten worden geboekt op een Master (MAWB/BL/Consol/Master CMR) dan vertekend dit het beeld als je per klant gaat kijken naar het resultaat tenzij deze kosten worden verdeeld naar de onderliggende zendingen. Met Logitude worden deze kosten automatisch verdeeld naar de onderliggende zendingen. Zodra (verwachte) kosten worden geboekt kunnen deze automatisch verdeeld worden naar de zendingen.

In bovenstaande afbeelding zijn de kosten op de master verdeeld naar de onderliggende zendingen op basis van betaalbaar gewicht. De verdeling kan ook op basis van het bruto gewicht, volume of per zendingen worden gedaan. De verdeling gaat op basis van inrichting de gebruiker hoeft zelf geen actie te ondernemen om de kosten te verdelen. Rechts onderin is de totale opbrengst van de master inclusief de zendingen te zien.

Alleen met een correcte verdeling is het mogelijk om een goed overzicht te krijgen van het resultaat per zending of per klant.